Gratis Aanmelden

Rijpe Annelie (44) uit Hasselt wil een knaap

Deze rijpe 44-jarige vrouw komt uit Hasselt en is op zoek naar een knaap voor sex! Stuur Annelie een mailtje en spreek wat af!

Home » Groningen » 50-54 » Annelie

Vrouwen op leeftijd

Nederlandse rijpe vrouwen

Belgische rijpe vrouwen

Top 5 rijpe vrouwen

Magic XT, 53 jaar · Wildervank
♥ Groningen ♥
Detessel, 53 jaar · Zuidhorn
♥ Groningen ♥
Sharon , 52 jaar · Groningen
♥ Groningen ♥
 

Rijpe dames in de chatbox

Annelie, 44 jaar · Hasselt

♥  Limburg-be
♥  Ik heb bruin haar
♥  Ik heb bruine ogen
♥  Ik rook niet
♥  Ik heb geen tatoeages's
♥  Ik heb een slank lichaam

Annelie is op zoek naar:

Ik ben iemand die op zoek is naar vriendschap en nieuwe vrienden. Graag zou ik terug fijne momenten willen delen met mensen die dezelfde interesses en hobby's hebben als ik. Ik heb een pijnlijke relatie achter de rug en hoop dus nu terug eerlijke mensen te leren kennen waar ik mij terug goed mee kan voelen en die ik kan vertrouwen. En wie weet vind ik wel iemand die mijn vertrouwen waard is en waar ik samen gelukkig mee kan zijn. Wie weet ?

Stuur een berichtje aan Annelie

Zend

Meteen sexdaten met Annelie

Afspreken

Ook deze rijpe vrouwen uit Limburg-be zijn nog op zoek naar sex

Charise6302, 54 jaar · Jonkersvaart
♥ Groningen ♥ Gekleurd haar ♥ Groene ogen ♥ Slank lijf
Een lieve eerlijke man die het leuk lijkt om op een langzame manier weer iets op wil bouwen. Kinderen natuurlijk geen bezwaar maar je moet wel vrijgezel zijn. Ik heb geen zin om ergens tussen te zitten of om iets kapot te maken. Hoop dat je dat kunt begrijpen. Een man die weet hoe hij een vrouw met respect moet
Zend
XSmile-Layla, 52 jaar · Lauwerzijl
♥ Groningen ♥ Bruin haar ♥ Grijze ogen ♥ Slank lijf
Ik wil graag een langdurige relatie of gezelschap met gelijkgestemde personen. Ik wil een enorm netwerk van verkoop- en adviesondersteuning, samenwerking en professionele groei. Ik heb meningen en inbreng van intelligent capabele mensen nodig.
Zend
1965-xAnna, 52 jaar · Hoogezand
♥ Groningen ♥ Bruin haar ♥ Bruine ogen ♥ Dik lijf
Ik ben hier om plezier met je te hebben, en als je genoeg passie hebt voor mij, waar wacht je dan nog op? Laten we deze droom snel werkelijkheid voor ons worden. Ik weet zeker dat dit zo lekker voor ons gaat worden dat we nooit meer anders willen.
Zend
Ala-Ya-X, 50 jaar · Groningen
♥ Groningen ♥ Donkerblond haar ♥ Grijze ogen ♥ Slank lijf
Als je wilt dat we van elkaar genieten, dan hoop ik dat je de beste voor me kunt zijn. Ik ga ervoor zorgen dat we een goede tijd zullen hebben als we elkaar ontmoeten.
Zend

Rijpe vrouwen die nog op zoek zijn naar jonge knapen in andere regio's

Renata, 54 jaar · Dordrecht
Volgt
Tralalaeke, 52 jaar · Liessel
Wat ik zoek is een leuke, vriendelijke en humorvolle man voor een leuke date. Ik hou niet van zuurpruimen of al te serieuze
HolyHolly06, 50 jaar · Benthuizen
Ik ben op zoek naar een man die trots is en ambities heeft. En een man die verantwoordelijk en dapper is. En ik hoop dat we het
Mayaserana, 53 jaar · Brussegem
Ja je ziet wel ik heb de sprong gewaagd hier een leuke vent te vinden, liefst niet iemand die veel jonger of ouder is, maar iemand
Sjoukje48, 50 jaar · Harlingen
Dat weet ik nog niet..:)
Maffe Mia, 51 jaar · Molenaarsgraaf
Durf jij de uitdaging aan met mij en ben je ook zo\'n vrijgevochten type die graag met mij de rest van de wereld wil ontdekken?