Gratis Aanmelden

Rijpe Rieneke69 (66) uit Breukelen wil een knaap

Deze rijpe 66-jarige vrouw komt uit Breukelen en is op zoek naar een knaap voor sex! Stuur Rieneke69 een mailtje en spreek wat af!

Home » Noord-Holland » 65-70 » Rieneke69
Rieneke69, 66 jaar · Breukelen

♥  Utrecht
♥  Ik heb bruin haar
♥  Ik heb bruine ogen
♥  Ik rook niet
♥  Ik heb geen tatoeages's
♥  Ik heb een slank lichaam

Rieneke69 is op zoek naar:

Je staat open voor bondage maar dan wel op een soft manier, je bent niet extreem. Nee is nee en dat geld voor beide. Je wilt seks!

Stuur een berichtje aan Rieneke69

Zend

Meteen sexdaten met Rieneke69

Afspreken

Ook deze rijpe vrouwen uit Utrecht zijn nog op zoek naar sex

Fieneke49, 68 jaar · Driehuizen
♥ Noord-Holland ♥ Grijs haar ♥ Grijze ogen ♥ Slank lijf
je bent inmiddels misschien ook al wel zonder baan? Je hebt veel vrije tijd over, en je vind het leuk om die te benutten met reizen en ontdekken. Je bent spontaan sociaal en ook wel lief .. Je hebt eigenlijk zo een beetje alles om je te vermaken alleen het leuke gezelschap dat ontbreekt.
Zend
Rowenda, 68 jaar · Zaandam
♥ Noord-Holland ♥ Blond haar ♥ Bruine ogen ♥ Slank lijf
Welke man geniet van een jong uitziende 64 -jarige Zaankanter? Een rechttoe rechtaan dame die in elk probleem een uitdaging ziet? Ik ben er klaar voor!!!
Zend
19 Ceelies 50, 67 jaar · Haarlem
♥ Noord-Holland ♥ Grijs haar ♥ Bruine ogen ♥ Slank lijf
Ik wil dat mijn man EEN MAN IS! Gewoon? Maar geluk zit in de simpele dingen! Ik wil gewoon dat hij me zo teder kust, me zacht knuffelt en praat en met me praat ... Ik wil dat hij klaar staat om met mij te delen, niet een bed, maar ook de rest van het leven! Beschouw je jezelf als zo'n man?
Zend
Eigenwijdmeisje, 70 jaar · Wormer
♥ Noord-Holland ♥ Gekleurd haar ♥ Grijze ogen ♥ Slank lijf
Iemand die net zoals ik opzoek is naar wat gezelschap, ik weet niet of ik nog opzoek ben naar een relatie op mijn leeftijd, maar ik hoop dat ik wel een leuke man kan vinden waarmee ik een vriendschap kan opbouwen. Ik hoop niet dat je meteen veel van mij verwacht, want ik hou er wel van om het rustig aan te doen en
Zend

Rijpe vrouwen die nog op zoek zijn naar jonge knapen in andere regio's

MiraB, 65 jaar · Guigoven
Ben je oke om eerst vrienden te worden voordat je een relatie begint? En je dacht niet dat ik te oud ben voor dit soort relaties.
Wilgeenrelatie, 70 jaar · Lokeren
Graag mannen die vrijgezel of in een scheiding zitten. Mannen die opzoek zijn naar iets meer dan alleen seks, hoeft niet meteen,
SweetSybill, 69 jaar · Oostkamp
Ik ben op zoek naar een discrete man die ervoor zal zorgen dat onze ontmoetingen ook tussen ons zullen blijven! Ik verwacht
Juliana S, 68 jaar · Eck en Wiel
Ik ben dol op een man voor iets goeds en misschien nog wel meer. Maar eerst een vriendschap opbouwen en samen de beste tijd hebben.
Helga57, 65 jaar · Breukelen
Ben jij mijn witte prins op dat knappe paard? ;-)
GezelligeWinnie, 66 jaar · Geetbets
Ik ben meer dan alleen op zoek naar een praatpaal. Ik ben al 8 jaar weduwe, en weet je wat dat doet met je lichaam? Dat wil meer