Gratis Aanmelden

Rijpe moeders zoeken knapen in Utrecht

Rijpe moeders uit Utrecht en tussen de 49 en 55 jaar oud zijn, zoeken jonge knapen om sex afspraakjes mee te maken!

Home » Utrecht » 50-54 » Pagina 2

Vrouwen op leeftijd

Nederlandse rijpe vrouwen

Belgische rijpe vrouwen

Top 5 rijpe vrouwen

Lekkerkontje63, 54 jaar · Abcoude
♥ Utrecht ♥
LittleDaisy, 50 jaar · Amersfoort
♥ Utrecht ♥
Bloemhaar, 50 jaar · Papekop
♥ Utrecht ♥
Jose1967, 50 jaar · Soest
♥ Utrecht ♥
Shirley, 54 jaar · Utrecht
♥ Utrecht ♥
 

Zoekende rijpe vrouwen

-Roselyn--, 54 jaar · Huise
Ik hoop echt dat wij het beste bij elkaar er uit kunnen halen. Ik doe werkelijk alles voor mijn grote liefde. Ik beloof je nu al dat ik je zeker niet teleur zal stellen. Laten we elke dag onvergetelijk maken voor elkaar. Vanaf nu!
Mika67, 50 jaar · Amsterdam
Een discreet nette man die ook in een functie zit waar je zekere verantwoordelijkheden hebt. Iemand die net als ik hou van afblussen in een gezellige ambiance en ook de nodige weekenden op korte vakanties wil,. Val je buiten dit maakt niet uit. De vonk en de gezelligheid van je te leren kennen is voor mij heel belangrijk. De rest doet er niet toe.
Sa64ne, 53 jaar · Helen-Bos
Wil jij ook graag iets moois beginnen? Als je wat ouder bent is het helemaal niet erg hoor. En iets jonger natuurlijk al helemaal niet.
Lubel50, 54 jaar · Antwerpen
Volgt
 

Rijpe dames in de chatbox

Happyhattie, 51 jaar · Cothen

♥  Utrecht
♥  Ik heb blond haar
♥  Ik heb blauwe ogen
♥  Ik rook niet
♥  Ik heb geen tatoeages's
♥  Ik heb een slank lichaam

Happyhattie is op zoek naar:

Als jij me laat weten waar je zin in hebt dan kunnen we er wel werk van maken. Het mooiste is om daar meteen voor te gaan. Wat zou je denken om daar optimaal voor te gaan!

Stuur een berichtje aan Happyhattie

Zend

Meteen sexdaten met Happyhattie

Afspreken

Sex oproepen van vrouwen uit Utrecht

Filipinas, 50 jaar · Soest
♥ Utrecht ♥ Bruin haar ♥ Bruine ogen ♥ Slank lijf
Beetje bagage mag best hoor. Wel is het belangrijk dat jij een schone en lieve man bent. En geen witte sokken onder een korte broek, daar knap ik echt op af
Zend
Bloemhaar, 50 jaar · Papekop
♥ Utrecht ♥ Bruin haar ♥ Blauwe ogen ♥ Slank lijf
Jij wil ook maar al te graag dat verliefde gevoel weer eens hebben. Die kriebels en vlinders die wild vladderen en waar maar een ding aan te doen is: er gehoor aan geven.Maar laten wij maar eens beginnen met een eerste ontmoeting en van uit daar verder zien.
Zend
Janine2014, 50 jaar · Utrecht
♥ Utrecht ♥ Blond haar ♥ Bruine ogen ♥ Gezet lijf
volgt
Zend
Praagsemeid, 50 jaar · Maarssen
♥ Utrecht ♥ Zwart haar ♥ Bruine ogen ♥ Slank lijf
Ik ben op zoek naar iemand die voldoende respect heeft voor het vrouwelijk geslacht. Samen leuke dingen doen, is natuurlijk ook belangrijk om een aangename contact op te bouwen natuurlijk. Alle andere positieve zaken, zijn natuurlijk meegenomen.
Zend
Nikki119630515, 54 jaar · Doorn
♥ Utrecht ♥ Bruin haar ♥ Groene ogen ♥ Gezet lijf
Hoop je hier dan ook te vinden, jij lieve, zachtaardige, goedhartige, gekke, grappige, gezellige, leuke, mannelijke, stoere, machoachtige, brutale familieman/knuffelbeer! Kom op, neem de kans en grijp mij met beide handen aan, ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt!
Zend
--XxClare, 51 jaar · Baarn
♥ Utrecht ♥ Zwart haar ♥ Bruine ogen ♥ Slank lijf
Ik ben hier om bij degene te zijn die me echt gelukkig kan maken. Ik hoop dat er iemand is die bereid is alles voor mij te doen. Ik denk dat we samen zoveel plezier zullen hebben.
Zend
CarreraS, 52 jaar · Baarn
♥ Utrecht ♥ Blond haar ♥ Bruine ogen ♥ Slank lijf
Ik zag mij vroeger als golddigger, maar nu absoluut niet meer. Ik weet hoe het is om geld te hebben en ik geniet er van. Maar geld maakt niet altijd gelukkig. In ieder geval niet in de liefde, dus daar ben ik ook niet naar op zoek. Sex, daar gaat het bij mij om! En het liefst zo vaak en op de stoutste manier mogelijk.
Zend
HolyMaria, 52 jaar · Amersfoort
♥ Utrecht ♥ Gekleurd haar ♥ Blauwe ogen ♥ Slank lijf
Aardige lieve man die een beetje op hetzelfde nivo zit en ook zin heeft om wat mooie herinneringen te maken voor de toekomst en de komende jaren nog door wil brengen met een leuke vrouw. Echt een relatie is leuk maar als dat er niet van gaat komen is het ook niet erg. Ik vind het ook gewoon leuk om iemand te leren
Zend
Anngelicca, 53 jaar · Amersfoort
♥ Utrecht ♥ Blond haar ♥ Bruine ogen ♥ Slank lijf
Ik ben op zoek naar een man die mij blij maakt en mij altijd ondersteunt. Je corrigeert mij als ik iets verkeerd doen. Je bent lief en accepteert me zoals ik ben.
Zend